Міліція спіймала агітаторів-шахраїв


Столичні правоохоронці затримали 18-річного хлопця і 19-річну дівчину, які розкидали листівки від імені мера Києва проти кандидата в президенти Віктора Януковича.

Затримані, які розкидали листівки, не зізнаються, хто їх замовив, пише "Сегодня ".

"У хлопців виявилося на руках 370 конвертів. Вони розповіли слідчому Дніпровського РВВС, що невідомий чоловік за 70 гривень винагороди просив їх розкидати конверти по скриньках", - сказав начальник відділу зв'язків з громадськістю ГУ МВС Володимир Поліщук.

За його словами, на молодих людей поки складені лише адмінпротоколи. Їм загрожує до 850 гривень штрафу за агітацію поза термінами, визначеними законом, адже листівки розкидали в суботу.

Як відомо, кияни у поштові скриньки отримали листи від Леоніда Черновецького, в яких він нібито просить не голосувати за лідера "Регіонів". Водночас в оточенні мера, яке має непогані відносини з регіоналами, говорять, що це провокація.

"Ми не маємо до цього жодного стосунку. Видно, кандидати, які втратили свій рейтинг у столиці, намагаються в такий спосіб врятувати ситуацію", - сказала співголова Блоку Черновецького Алла Шлапак.

У ПР відкрито заявили, що листівки - справа рук БЮТ, однак у Тимошенко це заперечують.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ