За добу в Києві сталося 11 пожеж: є загиблі


За минулу добу в Києві виникло 11 пожеж, у яких одна людина.

Перший випадок стався близько 6.00 17 січня в Подільському районі по вулиці Канівська,33. Внаслідок згоріло 40 квадратних метрів житла, повідомляє прес-служба МНС.

Причини пожежі з'ясовуються. 

А у Святошинському районі на вул. Уборевича,17 було зафіксовано коротке замкнення електропроводів в ялинковій гірлянді з послідуючим горінням. На щастя, господарі знаходилися вдома і змогли ліквідувати пожежу до прибуття пожежної частини.

Найбільше пожеж зафіксовано у Дніпровському районі. На бульварі Давидова,7 в результаті необережного поводження з вогнем - кинутого недопалка - загорівся балкон. В іншому випадку, на балконі багатоповерхівки по вулиці Кибальчича, 17  сталося коротке замкнення проводки в електрообігрівачі.

А вже в понеділок вранці, через паління в ліжку, ледь не загинув власник квартири по вулиці Бойченка, 15. Завдяки оперативним діям вогнеборців всі пожежі були вчасно ліквідовані.

Не обійшлося без трагічних випадків. У ніч на понеділок в селищі Бортничі, по вул. Леніна,53 (Дарницький район) загорілася металева побутівка.

Під час пожежі було виявлено труп чоловіка. Наразі всі обставини випадку та особа загиблого з'ясовуються. Передбачувана причина - необережне поводження з вогнем.

Українська правда. Київ

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ