БЮТ заявляє про використання Януковичем адмінресурсу в Києві


Блок Юлії Тимошенко у Києві заявляє, що при відкритті окремих закритих виборчих дільниць у столиці у рази було завищено кількість виборчих бюлетенів, що може свідчити про використання адмінресурсу певним кандидатом.

Про це заявив керівник Київського міського штабу Юлії Тимошенко Анатолій Семинога, повідомляє прес-служба фракції БЮТ у Київраді.

Так, у Київській міській туберкульозній лікарні (виборча дільниця №108, вул. Харківське шосе, 121/3) виборчих бюлетенів було завищено у 7 разів від загальної кількості виборців, а в Київській міській клінічній лікарні №1 (виборча дільниця №109) завищено виборчих бюлетенів у 6 разів від загальної кількості виборців.

"Перевищення в рази кількості бюлетенів в медичних установах, які підпорядковуються безпосередньо члену Партії регіонів, свідчить про використання Віктором Януковичем адміністративного ресурсу у Києві", - сказав Семинога.

Він додав, що згідно із наявною у штабі Тимошенко інформацією у 10 висотних будинках Дніпровського району Києва у неділю вимкнули ліфти. Зокрема, за адресами: вул. Алма-Атинська, 39а, вул. Малишка, 3 та 23, вул. Березняківська, 30а та 36, Дніпровська набережна, 7, вул. Тичини, 6 і вул. Жмаченка, 8 та 12.

За інформацією Семиноги, на 8 годину ранку понеділка столичний осередок Партії регіонів мобілізує партійців для акції протесту біля Центральної виборчої комісії.

"Це називається "на злодієві шапка горить". Партія регіонів, навіть не чекаючи на результати волевиявлення українців, розуміючи, що їй може не вдатися фальшування на місцях, скликає своїх партійців на мітинг під Центральною виборчою комісією. Зрозуміло, що мета його - тиск на членів ЦВК та перешкоджання здачі підсумкових протоколів окружними виборчими комісіями", - підсумував Семинога.

"Українська правда. Київ"

ЧИТАЙ ТАКОЖ
powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ