Янукович купує голоси киян за лічильники – БЮТ


Лідер Партії регіонів Віктор Янукович купує голоси киян обіцянками встановити лічильники.

Такі скарги мешканців надійшли на телефон гарячої лінії депутатів фракції БЮТ у Київраді, повідомляє прес-служба фракції. 

"На номер гарячої лінії зателефонувала обурена киянка, яка поскаржилась на те, що голова житлового кооперативу будинку за адресою вул. Малишка, 3 запропонувала мешканцям віддати свої голоси за Януковича в обмін на обіцянку його представників встановити їм будинковий лічильник", - йдеться у повідомленні. 

"Крім лічильника мешканцям будинку запропонували автобус у день виборів, який відвезе усіх "охочих підтримати Януковича" на виборчу дільницю", - переказала слова заявниці голова фракції БЮТ у Київ раді Тетяна Меліхова.

Вона додала, що це не перший випадок подібних дій з боку Партії Регіонів. Відомо, що підтримку в організації роботи своїх виборчих штабів у Києві Янукович отримує від столичного мера Леоніда Черновецького.  

"Загальновідомо, що заступники мера та депутати Блоку Черновецького працюють у київському штабі Януковича", - сказала депутат.

"Це дає змогу Януковичу отримувати прямий доступ до адміністративних ресурсів столиці: агітації в лікарнях, школах, а також телефони, імена та адреси мешканців столиці", - наголосила Меліхова.  

"Депутати від БЮТ у Київраді вимагають від агітаторів Януковича припинити підкуп виборців. Більш детальна інформація щодо цього звернення передана до правоохоронних органів для притягнення причетних до кримінальної відповідальності", - йдеться у повідомленні.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ