Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/4b50a18d0e869/
Українська правда
Київ

ЦВК пообіцяли не відключати від світла

15.01.2010  18:10

Київенерго забезпечила резервне електропостачання ЦВК та інших об'єктів виборчого процесу

Про це заявив голова правління АК "Київенерго" Едуард Соколовський.

Він повідомив, що підписав розпорядження про недопущення відключення за несплату будівель, у яких розміщені виборчі дільниці та штаби партій кандидатів у президенти.

"Споживачі Київенерго наразі заборгували компанії за тепло понад 1 млрд. грн. та понад 800 млн. грн. за електрику. Але на суботу та неділю Київенерго зі свого боку візьме тайм-аут і заради уникнення провокацій політиками не зробить жодного кроку щодо позбавлення електрики установ, які мають відношення до виборного процесу", - заявив Соколовський.

Також 17 та 18 січня у щитовій ЦВК чергуватимуть працівники компанії, які будуть готові оперативно зреагувати на будь-яку аварію або іншу неординарну ситуацію, пов'язану з електропостачанням.

Також у Центральному районі філіалу "Кабельні мережі Київенерго", який обслуговує ЦВК, під час виборів та підрахунку голосів знаходитиметься дизель-генератор потужністю 200 кВт. Це обладнання здатне забезпечити живлення Центрвиборчкому в екстреному випадку.

Крім того, працівники АК "Київенерго" перевірили схеми електропостачання приміщень, де розміщуються усі 10 територіальних виборчих округів столиці. Кожен з цих об'єктів, окрім основного, має ще й резервне джерело живлення. Тобто, у випадку аварії виборчі округи також не залишаться без електроенергії.

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.