ЦВК пообіцяли не відключати від світла


Київенерго забезпечила резервне електропостачання ЦВК та інших об'єктів виборчого процесу

Про це заявив голова правління АК "Київенерго" Едуард Соколовський.

Він повідомив, що підписав розпорядження про недопущення відключення за несплату будівель, у яких розміщені виборчі дільниці та штаби партій кандидатів у президенти.

"Споживачі Київенерго наразі заборгували компанії за тепло понад 1 млрд. грн. та понад 800 млн. грн. за електрику. Але на суботу та неділю Київенерго зі свого боку візьме тайм-аут і заради уникнення провокацій політиками не зробить жодного кроку щодо позбавлення електрики установ, які мають відношення до виборного процесу", - заявив Соколовський.

Також 17 та 18 січня у щитовій ЦВК чергуватимуть працівники компанії, які будуть готові оперативно зреагувати на будь-яку аварію або іншу неординарну ситуацію, пов'язану з електропостачанням.

Також у Центральному районі філіалу "Кабельні мережі Київенерго", який обслуговує ЦВК, під час виборів та підрахунку голосів знаходитиметься дизель-генератор потужністю 200 кВт. Це обладнання здатне забезпечити живлення Центрвиборчкому в екстреному випадку.

Крім того, працівники АК "Київенерго" перевірили схеми електропостачання приміщень, де розміщуються усі 10 територіальних виборчих округів столиці. Кожен з цих об'єктів, окрім основного, має ще й резервне джерело живлення. Тобто, у випадку аварії виборчі округи також не залишаться без електроенергії.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ