Черновецький просить армію допомогти розчистити сніг у Києві



Фото з сайту КМДА
Київська міська державна адміністрація просить Міністерство оборони вивчити можливість залучення військовослужбовців до розчищення снігу на території міста у разі рясних снігопадів у майбутньому.

Про це сказав начальник Головного управління з питань надзвичайних ситуацій КМДА Віталій Пшеничний, пишуть "Українські новини".

"Буквально вчора (перший заступник голови КМДА Голубченко) Анатолій Костянтинович підписав звернення до начальника Генерального штабу Міністерства оборони з проханням, щоб вони нам надали свої розрахунки сил і коштів, які можна буде залучити надалі до ліквідації подібних надзвичайних ситуацій", - сказав Пшеничний.

У КМДА переконані, також до розчищення снігу можна залучати студентів у разі досягнення домовленостей з ректорами вищих навчальних закладів.

Як відомо, раніше мерія критикувала райадміністрації за недостатню роботу з ліквідації наслідків негоди, зокрема погане розчищення снігу на прибудинкових територіях. А Черновецький доручив терміново надати субвенцію з міського бюджету у розмірі 16 мільйонів гривень на завершення ліквідації наслідків негоди.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ