Черновецький щодня змінював постіль і любив їсти гречку



Фото "Української правди"
Киянка Алла Фролова із благословення пастора "Посольства Божого" потрапила на каторжну роботу в сім'ю столичного мера Леоніда Черновецького.

Про те, як їй працювалося в родині міського голови жінка розповіла "Газеті по-київськи".

За словами Фролової, її чоловік був президентом компанії і в певний час мав якісь справи з "Правекс-банком", який тоді належав родині Черновецьких. Однак за якийсь час чоловік зник, міліція дотепер навіть тіла не знайшла, а кримінальну справу чомусь зупинили.

У розпачі жінка стала відвідувати церкву "Посольство Боже".

"І мені пастор Сандей запропонував роботу - він на прохання Леоніда Черновецького, що був депутатом, набирав йому хатніх робітниць. Я погодилася", - сказала Фролова.

Жінка додала, що тоді вона навіть не підозрювала, що буде змушена важко працювати з раннього ранку до пізньої ночі за досить скромну платню.

"Черновецькі робили у своєму будинку у Кріпосному провулку ремонт, щодня доводилося прибирати масу пилу. Нас там працювало 7 жінок під командою жінкою-керівником. Щодня нашій начальниці Аліна Айвазова давала вказівки, що потрібно зробити, а вона потім передавала нам", - розповіла жінка про правила роботи у мерській родині.

За її словами, у великій дворівневій квартирі жили Черновецький з дружиною, сином Степаном та дочкою Христиною.

"Вони зранку роз'їжджалися, а поверталися тільки надвечір. Мені доводилося, крім прибирання, займатися пранням і приготування їжі. Постільну білизну Черновецькі змінювали щодня. Щодо їжі - вдома їли мало - в основному харчувалися в ресторані, який належав (не знаю як зараз) його дружині. Леонід Черновецький любив їсти гречку, пити фреші", - розповіла Фролова.

Жінка також повідомила, що Черновецький часом виїжджав на природу поїсти шашликів і брав з собою одну з хатніх робітниць.

"Мені напарниця по будинковій роботі розповідала, що якось господар - Черновецький - їздив кудись на природу, поїсти шашличків без дружини, і її брав із собою", - сказала Фролова.

Однак, за її словами, пропрацювала лише кілька місяців, а потім її без пояснень звільнили.

"Я думаю, що охорона Черновецьких таки довідалася, що мій чоловік вів з ними якийсь бізнес, і тому вирішили від мене позбутися, щоб я чого не почула з розмов", - називала Фролова ймовірну причину звільнення.

Нині, за інформацією видання, Фролова є однією з постраждалих від аферистки з "Посольства Божого" Жанни Кисіль. За порадою дружини пастора - Босе Аделаджі, вона взяла кредит під заставу свого будинку $102 тисячі і віддала Кисіль.

Замість обіцяних шалених відсотків зараз Фролова одержала шалені борги.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ