Головний лікар Жовтневої лікарні: нікого не рятуватимуть від виборів


Головний лікар Олександрівської клінічної лікарні Олексій Волик спростовує інформацію про те, що у день виборів з медзакладу випишуть усіх хворих.

Про це він заявив у четвер, повідомляє прес-служба КМДА.

"Ніхто нікого не буде виписувати зі стаціонару 17 січня. Всі хворі, які перебувають на стаціонарному лікуванні, та ті, які будуть направлені на лікування в нашу лікарню найближчими днями, будуть знаходитись під наглядом лікарів в стаціонарі лікувальної установи. Навмисно ніхто виписаний не буде", - заявив Волик.

Крім того, він нагадав, що в лікарнях будуть голосувати лише пацієнти, які перебувають на стаціонарному лікуванні і не мають змоги відвідати виборчі дільниці за місцем постійного проживання.

"При цьому ми не можемо заборонити будь-кому з пацієнтів тимчасово залишити лікарню для голосування в межах своїх виборчих дільниць. Більше того, необхідно зазначити, що жоден з лікарів, навіть ті, хто перебуватимуть на чергуванні в день виборів, не голосуватимуть в приміщенні лікарні. Вони будуть голосувати тільки на виборчих дільницях за місцем реєстрації", - наголосив Волик.

Як відомо, раніше Київ.рroUA писала, що лікарі Олександрівської клінічної лікарні Києва прийняли рішення виписати всіх стаціонарних хворих на день виборів президента 17 січня, у зв'язку з тим, що Волик зобов'язував усіх підтримувати на виборах Віктора Януковича.

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ