БЮТ послухав скарги столичних мешканців


Лідер фракції БЮТ у Київраді Тетяна Меліхова розповіла про результати роботи гарячої телефонної лінії, згідно з якими кияни найбільше скаржаться на роботу комунальних служб.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби фракції БЮТ в Київраді.

"У той час, коли мер демонструє свою фізичну форму, вокальні, танцювальні та писемні "таланти", проводить відпустки в екзотичних країнах, а його "молода перспективна команда" з головою занурилась у президентську виборчу кампанію, керує виборчими штабами Януковича у  Києві, кияни не можуть вийти з під'їздів або через прорив водогонів, або через ожеледь від неприбраного вчасно снігу", - сказала Меліхова.

За її словами, упродовж усіх Новорічних свят кияни скаржилися на відсутність протягом тижня світла у приватних будинках Дніпровського, Дарницького та  Голосіївського районів, систематичні перебої з подачею води та прориви у водогоні.

Наприклад, внаслідок прориву колектора холодної води по вул. Бережанська, 16 а, усе подвір'я будинку та розташованого поруч дитячого садка було залите водою, що з настанням морозів перетворилась спочатку на лід, потім на велетенську калюжу.

"Міська влада не просто не поважає, а ігнорує киян! Адже абсолютна більшість з нас справно сплачує за житлово-комунальні послуги, до 45% яких складає плата за прибирання прибудинкових територій! І що? Цієї зими кияни змушені потрапляти до своїх квартир то на човнах, то на ковзанах", - сказала Меліхова.

Вона наголосила, що напередодні Нового року у відповідь на багаточисельні звернення киян столичні БЮТівці організували роботи з розчищення снігу на зупинках громадського транспорту в усіх районах міста.

Меліхова додала, що пряма лінія з київським БЮТ працює щодня з 15.00 до 21.00 за тел. 222-83-53, тож кияни мають змогу звернутися зі скаргами та пропозиціями безпосередньо до депутатів. Однак лідер фракції БЮТ не повідомила, чи отримають кияни допомогу у вирішенні їхніх проблем.

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ