Київські чиновники поділились планами на 2010 рік



Фото ТabloID
Столичні чиновники покладають великі надії на новий рік і вже напланували чимало досягнень. Щоправда, нині поки що лише чекають ухвалення бюджету-2010.

Столична влада, вкотре має намір добудувати метро, Центр крові та онкології, запустити швидкісний трамвай та рух Гаванським мостом, повідомляє 5 канал.

Так, перший заступник голови КМДА Денис Басс визначив для себе програми мінімум і максимум.

Окрім завершення підземки на Теремки, Басс мріє про завершення реконструкції Московської площі і запуск швидкісного трамваю.  

"Для запуску Гаванського моста і запуску Московської площі потрібно близько 200 мільйонів гривень. По метро це також цифра - близько 600 мільйонів гривень. Будівництво швидкісного трамваю - скажемо так, перший етап ми вже пройшли. Перша черга буде коштувати близько 50-80 мільйонів гривень", - сказав Басс.

Голова фракції Блоку Черновецького Алла Шлапак, покладає надію на те, вдасться завершити розпочаті будівництва та реконструкції у медичній царині.

"Мова не буде у 2010 році іти про нові будівництва, на превеликий жаль. Ми будемо усе робити, щоби завершити старі будівництва. Без Центру крові ми не зможемо забезпечувати усі лікарні. Без пет-технологій нам також буде важко на профілактику працювати. З ними нам буде набагато легше", - сказала Шлапак. 

Водночас інший заступник міського голови у галузі освіти Віталій Журавський каже, що наперед не загадує, але обіцяє зберегти муніципальні надбавки для вчителів.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ