Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/4b4dd2d5317a9/
Українська правда
Київ

У Кличка кажуть, що Черновецький сам дозволив нищити дерева

13.01.2010  15:04

Депутат Блоку Кличка Анатолій Коваленко заявляє, що за останні роки мер Києва Леонід Черновецький дав дозвіл на знесення майже 10 тисяч дорослих дерев, 7 тисяч кущів та понад 75 тисяч кв.м. газонів на території міста.

"Мер особисто давав дозвіл на винищення тисяч дерев у Києві. І це не кажучи вже про фактичні дозволи на забудову Жукова і Труханового островів", - сказав депутат, коментуючи ситуацію з вирубкою дерев навпроти універмагу "Дитячий світ".

Однак, за словами Коваленка, у столиці можна було б якби унеможливити глобальну вирубку дерев, якби Київрада ще в 2008 році прийняла рішення про створення нових територій зелених насаджень загального користування.

"Утім, як і багато інших ініціатив нашої фракції, проект "покладено на полицю" чиновниками міської влади, яка, очевидно, не зацікавлена у їх реалізації. Завдяки діям "молодої команди" Київ все менше нагадує "зелену столицю" Європи", - наголосив Коваленко.

Він додав, що влада перейшла усі допустимі межі, "знущаючись над зеленими легенями столиці" і постійно скорочуючи зелені зони міста.

"Українська правда. Київ"

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.