ДАІ вилучає липові документи, які дають переваги на дорогах


Співробітники столичної Державтоінспекції продовжують проводити роботу з вилучення у водіїв документів, які покликані надавати їх пред'явникам право безперешкодного проїзду на дорогах столиці та можливість уникнення штрафів.

Для її активізації з 12 січня по 12 лютого ДАІ столиці проводить комплекс профілактичних заходів в рамках загальнодержавної операції під умовною назвою "Документ", повідомляє відділ зв'язків з громадськістю УДАІ.  

Начальник ДАІ Києва Анатолій Сіренко попереджає, що на сьогоднішній день чинним законодавством не передбачено жодних документів, які б надавали право безперешкодного проїзду, а також можливість уникнення покарання за порушення ПДР.

За його словами, що всі подібні документи будуть вилучатися, а їх власники притягатися до відповідальності за допущені правопорушення на загальних підставах.  

Водночас, за інформацією ДАІ, за минулий рік співробітники київської Державтоінспекції вилучили у водіїв більше 3 тисяч різноманітних перепусток, посвідчень, візитних карток представників органів виконавчої влади, судів, міліції.

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ