Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/4b4c366954d5a/
Українська правда
Київ

Невідомі зрізали близько ста дерев біля метро Дарниця

12.01.2010  09:44


Невідомі особи 31 грудня зрізали близько сотні дерев напроти Дитячого світу біля метро Дарниця (між Броварським проспектом і вул. Малишка).

Про це повідомив депутат Київради від Блоку Кличка Валерій Карпунцов, повідомляє прес-служба політика.

За його словами, він звернувся в першу чергу до правоохоронних органів з проханням  вжити невідкладних заходів щодо правопорушників, яких затримали ще 31 грудня.

Карпунцов наголосив, що затримані особи мали дозвіл виданий КМДА на вирубку дерев і стверджували, що земля продана приватній компанії.

"Звертаюсь до органів прокуратури провести перевірку інформації про знищення зелених насаджень та прошу виявити замовників цього зухвалого порушення та притягти їх до відповідальності", - заявив Карпунцов.

 
Він наголосив, що Київрадою та її виконавчим органом не забезпечено прозорість та відкритість процедури надання земель з врахуванням соціальних інтересів жителів міста, раціонального використання земельних ресурсів, а це в свою чергу створює сприятливі умови для зловживань високопосадовців та корупції.

"Я сподіваюся, що дуже скоро наше спільне протистояння беззаконню завершиться перемогою. Впевнений, що не тільки виконавці отримають по заслузі, безкарними не залишаться замовники злочину проти киян, і можновладці, яким завадили рішучо діяти повні кишені хабарів", - сказав депутат. 

Фото ЛігиБізнесінформ

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.