Будівлю, в якій сидить Черновецький, збираються продати


Книгарня "Сяйво" проведе відкритий аукціон з продажу будівлі Київміськдержадміністрації.

Аукціон відбудеться за адресою: вул. Велика Васильківська, 6, у приміщенні книгарні "Сяйво", йдеться у прес-релізі організаторів.

Стартова ціна будівлі КМДА на аукціоні складе 200 гривень, а до участі у ньому запрошуються юридичні, фізичні особи, громадські об'єднання.

Заявки прийматимуться під час аукціону.

Організатором аукціону є книгарня "Сяйво", захід вестимуть Брати Капранови.

Гроші, виручені на аукціоні з продажу будівлі КМДА, буде направлено на закупівлю книжок для київських бібліотек.

"Після проведення аукціону КМДА належить у місячний термін звільнити приміщення для передачі новому власнику, визначеному на аукціоні", - заявляють організатори акції.

"Будівля за адресою Хрещатик, 36 належить громаді міста Києва. На теперішній момент її займає КМДА... Однак сьогодні вона використовується з метою особистої наживи чиновників КМДА, депутатів Київради та райрад міста Києва, для незаконної діяльності з метою привласнення майна, яке належить громаді міста Києва, для систематичного порушення прав киян", - йдеться у повідомленні.

Таке використання є нецільовим, заявляють організатори акції.

Як відомо, нещодавно Шевченківська районна рада продала приміщення книгарні "Сяйво". Новий власник вимагав звільнити його з 1 січня 2010 року.

Водночас напередодні нового року прокуратура Києва оскаржила наказ Шевченківської райадміністрації, яким завершено незаконну процедуру приватизації приміщення "Сяйва".

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ