Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/4b449ba1c5d34/
Українська правда
Київ

"Київенерго" каже, що не причетна до ситуації з притулком для тварин

06.01.2010  15:18

Прес-служба "Київенерго" спростовує заяву депутата Київради Олексія Давиденка щодо причетності енергокомпанії до ситуації в притулку для тварин в Пирогові.

"Офіційно повідомляємо, що притулок для тварин в Пирогово по вул.Червонопрапорній, 18-Б, живиться електроенергією від трансформаторної підстанції, яка не належить АК "Київенерго" і таким чином компанія не зобов’язана проводити ремонт електроліній, які виявилися обірваними під час негоди", йдеться в повідомленні прес-служби "Київенерго".

У компанії наголошують, що притулок живиться від абонентської ТП-1978, що належить компанії "Укртранс". Крім того, за даними "Київенерго", станом на 5 січня притулок має електрику, яку поновила швидше за все безпосередньо організація, яка його обслуговує.

У повідомленні прес-служби енергокомпанії наголошують, що до інформаційно-довідкової служби Київенерго працівники притулку не зверталися і відповідно не отримували відмови.

"Тому слова пана Давиденка про те що "Київенерго" відмовляється лагодити поки не зійде сніг" є неправдивими. Депутат також не звертався до компанії за роз’ясненням, інформація щодо "Київенерго" розповсюджена ним є лише власною думкою, яка не підкріплена фактами та перевіреною інформацією, йдеться в повідомленні.

Компанія наголошує, що заява Давиденка про те, що Київ ніби то завалений "обірваними та знеструмленими електромережами" також не відповідає дійсності.

"Ситуація дійсно складна, через непогоду обривів електромереж в три рази більше ніж зазвичай. Але це не дає права людині, яка ні разу не цікавилася роботою енергетиків, що цілодобово усувають пошкодження, звинувачувати їх в бездіяльності", повідомляє "Київенерго".

За інформацією компанії, за тиждень ліквідовано майже 1,5 тисячі поривів мереж різної складності і роботи не зупиняються.

Наразі опрацьовуються понад 50 заявок споживачів за адресами, до яких важко дістатися аварійним бригадам через стан доріг, які завалені снігом та гілками. 

"Українська правда. Київ"


© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.