Притулок для тварин залишився без світла, їжі та опалення


Через чисельні обриви лінії електромережі, зламані дерева та снігопади повністю заблоковано роботу громадського притулку для тварин в Пирогові по вул.Червонопрапорній, 18-Б. 

Цей заклад залишається забутим усіма муніципальними службами швидкого реагування - вже 7 добу без світла, їжі та опалення залишаються 2 тисячі тварин. 

Про це заявив депутат Київради Олексій Давиденко, повідомляє прес-служба БЮТ.

"Київський мер, мабуть, єдиний мер у світі, який завжди вчасно тікає на відпочинок. Поки цей горе-правитель та його багаточисельна свита з чиновників КМДА пороз’їжджались по елітним курортам, наше місто вже другий тиждень завалене покаліченими деревами, обірваними та знеструмленими електромережами, цілі вулиці або завалені сніговим брудом по самі вуха, або нагадують льодові арени. Київ фактично заблокований!", - заявив Давиденко. 

За його словами, ще 29 грудня притулок для тварин залишився без світла. Але міський підрозділ МНС , аварійна служба Київенерго та інші служби швидкого реагування столиці відмовились їхати на допомогу через завалену снігом єдину дорогу, яка єднає притулок з містом.

"Волонтери, які опікуються тваринами, разом з працівниками притулку власним коштом змушені були купити електропили та порізати повалені дерева, а потім приватно, готівкою заплатили працівникам комунальної служби міста, аби ті очистили єдину дорогу до притулку від снігових завалів",- пояснив Давиденко.

За його словами, головною причиною відсутності світла є розірваний електрокабель, який Київенерго відмовляється лагодити поки не зійде сніг.

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ