"Київенерго" повернуло світло у житлові будинки



Фото liveinternet.ru
Станом на 6.00 ранку 30 грудня АК "Київенерго" відновила електропостачання усіх житлових будинків столиці, які напередодні через непогоду лишились без електрики.

Про це заявив голова правління "Київенерго" Едуард Соколовський, повідомляє прес-служба компанії.

"У ліквідації наслідків стихії ми задіяли всі можливі сили, це - 40 оперативно-виїзних ремонтних бригад загальною чисельністю 80 чоловік та 38 одиниць техніки. Усі фахівці, в тому числі і диспетчери, працювали в посиленому режимі не тільки 28 и 29 грудня, але й минулої ночі. Їх професіоналізм та оперативність дозволили уникнути більш складних наслідків непогоди", - заявив Соколовський.

Наразі відключеними ще залишаються 4 лінії 10 кВ та 13 трансформаторних підстанцій, які забезпечують електрикою інші (не житлові) будинки. На цих об'єктах зараз працюють 10 оперативно-виїзних ремонтних бригади загальною чисельністю 20 чоловік та задіяно 12 одиниць техніки.

До інформаційно-довідкової служби 1588 "Київенерго" за останню добу надійшло близько 200 звернень від громадян, які повідомили про обриви дротів електромережі.

Наразі майже 90% з них вже ліквідовані. Іншу частину убезпечено і "Київенерго" докладає максимум зусиль для того, щоб відновити роботу систем електропостачання, пов'язаних з обривами, йдеться в повідомленні компанії.

Наразі в Києві немає жодного постраждалого від електроструму з причин обриву.

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ