Податківці викрили підпільний склад піротехніки


Податкова міліція Дарницького району столиці на вулиці Автопарковій викрила підпільне складське приміщення з піротехнікою.

Піротехнічні вироби не мали жодних документів - ні сертифікатів якості на продукцію,  ні документів щодо придбання або походження товару, повідомляє прес-служба ДПА.

Працівники, які на момент огляду знаходилися у приміщенні, пояснили, що до "сумнівної" піротехніки не мають жодного стосунку, хоч і назвали власника.

За словами працівників, господарем феєрверків та петард є чоловік на ім'я Олександр, який і, начебто, володіє всією документацією на піротехнічні вироби.

Податківцям вдалося зв'язатися телефоном з Олександром, який запевнив, що має всі необхідні  документи і надасть їх, коли приїде до Києва.

Оскільки власник феєрверків так і не з'явився, піротехнічні вироби загальною вартістю понад 502 тисячі гривень вилучили та передали на відповідальне зберігання.

Податківці закликали громадян бути уважними і обережними під час купівлі піротехнічних засобів, щоб свято не перетворилося на проблеми.

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ