На будівництво Лівобережної лінії метро претендують дві компанії



Фото basik.ru
ВАТ "Київметробуд" і АТ "Холдингова компанія "Київмістобуд" беруть участь в тендері на визначення генпідрядника будівництва першої черги Лівобережної лінії метрополітену (Троєщина-Осокорки) від вул. Милославської до ст. метро "Лівобережна".

Тендерні пропозиції претендентів розкриті на засіданні тендерного комітету КП "Київський метрополітен" у середу, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Будівництво першої черги припускає прокладку лінії метрополітену від станції метро "Милославська" до станції "проспект Ватутіна" (лот 1), від станції "проспект Ватутіна" до станції "Лівобережна" (лот 3), а також будівництво електродепо "Троєщина" (лот 2).

Цінова пропозиція "Київмістобуду" по лоті 1 складає 828,313 мільйона гривень, по лоті 2 - 643,253 мільйона гривень, по лоті 3-1,070 мільярда гривень.

Пропозиція "Київметробуду" по лоті 1 складає 431,242 мільйона гривень, по лоті 2 1,079 мільярда гривень, по лоті 3 - 721,502 мільйона гривень.

Таким чином, у цілому цінова пропозиція "Київметробуду" на 310 мільйонів гривень є дешевшою за пропозицію "Київмістобуду".

Відповідно до умов тендеру, його переможець буде визначений через 30 робочих днів, а введення в експлуатацію першої черги лівобережної лінії метро передбачається в 2019 році.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ