Блок Кличка: Київ замело, а мер у відпустці


Фракція Блоку Кличка у Київраді обурена бездіяльністю столичного мера, який замість організовувати роботу комунальних служб у важких погодних умовах, вшосте за рік пішов у  відпустку.

Про це заявив депутат фракції Іван Плачков, повідомляє прес-служба Блоку.

Він нагадав, що тиждень тому негода вже паралізувала життя  столиці, але тоді на поміч киянам прийшла тепла погода.

"Тому, мабуть, і цього разу київська влада сподівається на небесну допомогу і сидить склавши руки. Бо окрім декількох центральних вулиць, які ведуть до будівель органів влади, Київ по коліна стоїть у снігу. Люди не можуть дістатися на робочі місця, адже робота громадського транспорту повністю паралізована", - сказав Плачков.

За його словами, поки мер насолоджується новорічним відпочинком, мешканці більш ніж 300 будинків на Русанівських садах, Позняках та в інших районах столиці напередодні свят залишились без світла.

"Леонід Черновецький завжди відрізнявся цинізмом і зневажливим ставленням до киян, але тут він перевершив сам себе. Розбазаривши очисну техніку, київська влада, мабуть, сподівалася на те, що зима цього року в Києві не настане. А тепер "молода команда" просить водіїв утриматися від поїздок містом. Але на відміну від мера, кияни не можуть взяти відпустку, коли їм заманеться", - заявив депутат.

Як відомо, Черновецький пішов у відпустку з 25 грудня до 11 січня 2010 року, виконуючим обов'язкимісього голови призначений перший заступник Денис Басс.

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ