У центрі столиці буде 3 га тенісних кортів


Київрада оформила право користування земельною ділянкою Малому державному підприємству "Тенісні корти" для експлуатації і обслуговування будівель та споруд спортивного комплексу.

Ділянка, площею 3,09 гана, знаходиться навул. Еспланадній, 42 у Печерському районі .

Відповідний проект рішення був прийнятий на засіданні 24 грудня , повідомляє прес-служба фракції БЮТ.

 За словами депутатів БЮТ, документ був підготований вже досить довгий час, проте чомусь не виносився на пленарне засідання Київради.

"Добре, що хоч наприкінці грудня депутати таки зробили вагомий подарунок киянам та олімпійцям до Нового року. Адже це насамперед Олімпійська база України – один зі складників успіху наших спортсменів, які мусять десь готуватись до змагань", - наголосив голова постійної комісії з питань культури та туризму Олександр Бригинець.

Він нагадав, що МДП "Тенісні корти" проводить чемпіонати України, Європи та світу збірних, молодих та професійних спортсменів і команд України з гандболу, тенісу, художньої гімнастики, міні-футболу та учбово-тренувальні збори тощо.

"Майже 20 років "Тенісні корти" не могли домогтися оформлення права на землю і фактично перебували на Еспланадній на "пташиних правах", під загрозою того, що їхню ласу ділянку відбере якийсь "елітний" забудовник", - зазначив депутат БЮТ.

Мале державне підприємство "Тенісні корти" було засноване у 1991 році. З 2006 року воно стало самостійним підприємством на повному самофінансуванні.

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ