Черновецького викликали до суду



Фото xronika.az
Шевченківський райсуд виписав повістку меру Леоніду Черновецькому із вимогою з'явитись на розгляд адміністративної справи за позовом Віталія Кличка про визнання не чинним розпорядження, яким було встановлено "додаткові послуги" ЖЕКів столиці.

Засідання призначене на лютий 2010 року, повідомляє прес-служба Блоку Кличка.

"Окрім цього, у ході засідання суддя Остапенко був явно здивований поведінкою радника мера Казбека Бектурсунова, який відмовив у публікації в газеті "Хрещатик" обов'язкового оголошення про слухання справи, мотивуючи це тим, що ані суд, ані кодекс адміністративного судочинства для нього "не указ", йдеться в повідомленні прес-служби.

Депутати Блоку Кличка припускають, що на радника мера, швидше за все, чекатиме окрема ухвала, яка визначить правомірність дій Бектурсунова та відповідальність за них.

Крім того, 28 грудня 2009 року о 16.00 у Шевченківському райсуді відбудеться розгляд адміністративного позову Кличка щодо скасування розпорядження Київської міської адміністрації від 31 серпня про встановлення тарифів на житлово-комунальні послуги для населення.

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ