Новий власник приміщення "Сяйва" викидає книгарню на вулицю



Фото litopys.org.ua
Новий власник приміщення книгарні "Сяйво", яке Шевченківська районна рада продала за заниженою ціною, вимагає звільнити це приміщення з 1 січня. 

Про це заявила директор книгарні Алла Лазуткіна, повідомляє бюро журналістських розслідувань "Свідомо".

"Нам прийшов лист від нинішнього господаря приміщення Сергія Дєловєрєя. У ньому йдеться про численні порушення з нашого боку як орендарів цього приміщення і про те, що з 1 січня ми вже не маємо права тут знаходитись", - розповіла Лазуткіна. 

За її словами, ТОВ "Абріль-студіо", яким і керує Дєловєрєй, звинувачує адміністрацію книгарні в тому, що більшу частину приміщення вони здають в оренду іншим фірмам, що не мають відношення до книжок і в тому, що книгарня вже три місяці не сплачує орендну плату.  

"Абріль-студіо" у своєму листі радить директорці  шукати нове приміщення для  книгарні. 

"Вони б прийшли і подивилися на наш магазин. Так, тут є дві "фірми" - обмін валют, два квадратних метри, який ми встановили для зручності. А ще 20 квадратних метрів ми здаємо магазину, що торгує мобільними телефонами. Для цього ми спеціально підписували угоду з Шевченківською рай адміністрацією і з цією самою "мобільною" фірмою. Все інше - книги", - сказала Лазуткіна. 

Вона додала, що загальна площа приміщення 384 квадратних метри. 

За словами Лазуткіної, нинішній господар сам сплачував усі рахунки за ці три місяці і  їм просто не було за що платити. 

"Ми боїмося. 2 січня ми прийдемо на роботу. Але  цілком можливо, що в той же день нас скрутять молодчики в масках і викинуть звідси", - каже заступниця директора "Сяйва" Алла Решетнікова. 

"Сяйво", за словами Лазуткіної, спільно з братами Капрановими в середині січня планують влаштувати акцію - продаж з аукціону столичної мерії.

ЧИТАЙ ТАКОЖ
powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ