Пенсіонерам та малозабезпеченим безкоштовно полікують зуби


Представники пільгових категорій населення та соціально незахищені кияни можуть отримати безкоштовну стоматологічну допомогу в КП "Київська міська стоматологічна поліклініка".

Про це повідомили в Головному управлінні соціального захисту населення КМДА.

Так, безкоштовна стоматологічна допомога надається: пенсіонерам, в тому числі інвалідам, а також одержувачам державної соціальної допомоги, інвалідам з дитинства та інвалідам;      одиноким матерям/батькам; сім'ям з дітьми, батьки яких ухиляються від сплати аліментів, не мають можливості утримувати дитину або місце проживання їх невідоме.

Крім того, безкоштовно полікувати зуби можуть особи, які одержують державну соціальну допомогу або які не мають права на пенсію, та інваліди; непрацюючі особи, які здійснюють догляд за інвалідом або особою похилого віку та отримують допомогу або компенсацію відповідно до чинного законодавства.

На безкоштовну стоматологічну допомогу можуть розраховувати малозабезпечені сім'ї, які отримують державну соціальну допомогу; матері/батьки багатодітних сімей, які виховують трьох і більше малолітніх дітей, незалежно від середньомісячного сукупного доходу.

За додатковою інформацією щодо отримання безкоштовної стоматологічної допомоги варто звернутися за телефоном (044) 408-61-71 або (044) 404-36-51.

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ