Син Черновецького перестав бути депутатом. Оновлена



Фото "Сегодня"
Київська міська рада достроково припинила депутатські повноваження сина київського міського голови Степана Черновецького

За відповідне рішення на сесії у четвер проголосували 83 депутати.

Рішення про дострокове припинення депутатських повноважень було прийнято на основі особистої заяви Степана Черновецького.

За словами секретаря Київради Олеся Довгого, це рішення буде направлене до Київської міської територіальної виборчої комісії, яка повинна зареєструвати депутатом Київради наступного за списком кандидата в депутати від Блоку Леоніда Черновецького.

Як відомо, у грудні 2008 року мер Києва Леонід Черновецький призначив своїм радником на громадських засадах свого сина Степана Черновецького.

За словами мера, робота сина полягає у вирішенні питань державних закупівель, які здійснюють комунальні підприємства столиці.

Близько 17.00 стало відомо, що Київська міська територіальна виборча комісія визнала вибраним і зареєструвала депутата від Блока Черновецького Виктора Грушко. Він же замість Степана Черновецького увійшов до постійної комісії Київради з питань бюджету.

"Україснька правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ