Київська влада взялась за протипожежну безпеку у закладах освіти


Щоб запобігти трагічним випадкам внаслідок використання піротехнічних виробів та убезпечити громадян міста Києва, столична влада вжила необхідних заходів безпеки.

Зокрема, усі заклади освіти забезпечені необхідною кількістю первинних засобів пожежегасіння, також відпрацьовані плани евакуації людей на випадок пожежі.

Про це заявив заступник голови КМДА Віталій Журавський, повідомляє прес-служба мерії.

Він нагадав, що Головним управлінням освіти і науки спільно з Головним управлінням МНС у Києві було проведено міський семінар для спеціалістів районних управлінь освіти з охорони праці, безпеки життєдіяльності.

Під час роботи семінару були висвітлені питання організації роботи з протипожежної безпеки, робота пожежно-технічної комісії, добровільної пожежної дружини, забезпечення належного рівня пожежної безпеки під час святкування Новорічних та Різдвяних свят в дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладах.

"Щороку в період Новорічних та Різдвяних свят потяг киян, а особливо дітей, до піротехнічних виробів значно зростає. Основна наша мета - провести новорічні свята без ускладнень, зробити їх повністю безпечними для дітей", - сказав Журавський.

Тому, за його словами, наказом Управління освіти і науки використання під час проведення святкових заходів піротехнічних виробів, вогненебезпечних речовин та відкритого вогню буде заборонене.

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ