Кільчицька: Кабмін не дав грошей на завершення онкоцентру


Перший заступник голови КМДА Ірена Кільчицька заявляє, що Кабінет міністрів не перерахував обіцяні цього року гроші на завершення будівництва ПЕТ-центру з ранньої діагностики онкозахворювань.

Про це вона сказала на брифінгу у середу, повідомляє УНІАН.

"Те, що Кабмін мав виділити 70 мільйонів гривень - ці гроші не виділено. Якби їх було виділено, то ми б з вами днями перерізували стрічку", - сказала Кільчицька.

Вона припустила, що онкоцентр відкриється до кінця першого кварталу 2010 року, оскільки його готовність до експлуатації становить 90%.

Кільчицька запевнила, що вжито всіх заходів щодо збереження завезеного дорогого устаткування, зокрема, нове приміщення забезпечене опаленням.

Як відомо, 21 вересня цього року прем`єр Юлія Тимошенко під час відвідин будівництва нового онкоцентру в столиці заявила, що уряд забезпечить повне фінансування для завершення до кінця року будівництва цього об`єкту.

До цього уряд виділив 70 мільйонів гривень для завершення будівництва ПЕТ-центру.

Кільчицька після відвідин онкоцентру прем`єром зазначила, що якщо виділені урядом 70 мільйонів гривень буде перераховано, то центр буде введено в експлуатацію до 1 січня 2010 року.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ