Пилипишин заборгував за тепло 57 тисяч



Фото newsru.ua
Шевченківська районна адміністрація, яка заборгувала за тепло 57 тисяч гривень, просить АК "Київенерго" не відключати будинки,  де знаходяться чиновники. 

Про це йдеться в гарантійному листі керівництва району до енергокомпанії, повідомляє прес-служба "Київенерго".

Попередження про відключення від тепла двох адміністративних будівель та гаража Шевченківської райадміністрації з пропозицією погасити борг до 22 грудня було надіслано ще 16 грудня.

Однак, за інформацією компанії, натомість керівництво Шевченківської РДА заявило, що киян шантажують відключенням тепла у 15-градусний мороз.

""Київенерго" не має наміру і жодним чином не робило заяв про відключення яких-небудь будівель соціального значення, зокрема дитячих установ. Інформація, розповсюджена керівництвом Шевченківської районної адміністрації не відповідає дійсності", йдеться в повідомленні прес-служби енергокомпанії.

"Київенерго" наголошує, що такі заяви зроблені скоріше за все "задля політичної агітації, а не для реального вирішення проблеми сплати за надане опалення".

У компанії сподіваються, що керівник Шевченківського району Віктор Пилипишин "знайде в собі мужність для вибачень перед енергокомпанією".

"Київенерго" нагадує, що згідно законодавством повну відповідальність за наявність тепла чи світла в тих чи інших бюджетних установах несе безпосередньо балансоутримувач, який має договір із "Київенерго" та повинен вчасно та в повному обсязі сплачувати вартість теплової та електричної енергії.

Станом на 1 листопада Шевченківська райрада, за даними "Київенерго", мала заборгованість за тепло 6 тисяч 753,10 гривень.

"У листопаді місяці спожили тепла на 51 тисяча 163,50 гривень, але жодної оплати за цей термін енергокомпанії не надійшло. Таким чином станом на 1 грудня заборгованість Шевченківської райради становить вже 57 тисяч 945,30 гривні", йдеться в повідомленні "Київенерго".

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ