Блок Кличка: Черновецький ігнорує соціально важливі рішення



Фото "Сегодня"
Усі соціально важливі рішення Київради, прийняті на сесії 26 листопада, досі не підписані Леонідом Черновецьким і ніде не оприлюднені офіційно.

Таким чином, вони не вступили в дію, заявила заступник голови фракції Блоку Кличка в Київраді Наталія Новак.

Вона нагадала, що під час сесії 26 листопада у Київраді влаштували "справжній цирк", оскільки засідання тривало до 3 години ночі.

"Влада намагалась показати киянам, як вона ніби-то дбає про них та напружено працює. Насправді ж ми бачимо, що команді Черновецького байдуже до інтересів людей. Вона оперативно вирішує лише ті питання, котрі дають змогу покласти гроші у власну кишеню", - сказала Новак.

За інформацією прес-служи Блоку Кличка, на сьогодні підписано лише декілька  документів, "зміст яких відповідає інтересам команди Черновецького".

Між тим, немає ніяких зрушень у вирішенні проблем жителів столичних гуртожитків; досі не сформована робоча група, що мала б допомогти Київській спілці автомобілістів у поверненні відчужених стоянок; не отримали допомоги жителі, які постраждали від афери "Еліта-центр", додала Новак.

"Університет "Україна" не отримав від КМДА навіть частини боргу за навчання студентів-сиріт, інвалідів та дітей з неблагополучних сімей. Не вирішуються й інші питання, хоча рішення по них Київрада приймала", - сказала Новак.

За її словами, Блок Кличка обурений такою поведінкою столичної влади і вважає ці дії проявом кричущого непрофесіоналізму.

"Навіщо місту потрібна така недієздатна влада, котра займається лише грабунком столиці?" - сказала Новак.

Як відомо, сесія Київради 26 листопада пройшла у форматі громадських слухань і закінчилася близько 3 години ночі.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ