Сумлінним платникам за компослуги запропонують лотерею


З 11 до 30 січня 2010 року за підтримки київського міського голови, Головного управління житлового господарства КМДА  КП "Головний інформаційно-обчислюваний центр" проведе  заохочувальну акцію, в рамках якої кияни матимуть змогу взяти участь в муніципальній лотереї.

При здійсненні житлово-комунальних платежів за грудень поточного року кияни, які в період з січня по жовтень 2009 року не мали заборгованості за спожиті житлово-комунальні послуги, матимуть можливість безкоштовно отримати лотерейний квиток, повідомляє прес-служба КМДА.

У січні серед власників цих квитків будуть розіграні грошові виграші у розмірі 100, 200, 500, 5 тисяч і 25 тисяч гривень.

За інформацією ГІОЦ, майже 200 тисяч справних платників мають право стати учасниками розіграшу.

Для того, щоб взяти участь в акції необхідно зателефонувати за номером 15-51 з 21 до 27 грудня 2009 року та зареєструватися в "Call-центрі".

Як відомо, раніше муніципальна газета "Хрещатик" писала, що на сумлінних платників чекають грошові призи -  від 100 гривень до 100 тисяч гривень.Тож, згідно з повідомленням прес-служби КМДА, обіцяний приз зменшився в 4 рази.

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ