Столична влада обіцяє, що лікарі працюватимуть і на свята



Фото www.dieto.ru
Під час новорічних та Різдвяних свят киян та гостей столиці забезпечать своєчасною безперебійною медичною допомогою.

Про це йдеться в повідомленні Головного управління охорони здоров'я та медичного забезпечення КМДА.

Так, протягом зимових свят, лікувально-медичні заклади столиці цілодобово надаватимуть екстрену медичну допомогу згідно з графіком чергування.

Зокрема, у період з 14 грудня до 19 січня буде організовано чергування лікарсько-сестринських бригад та роботу медичних пунктів у місцях проведення усіх святкових загальнодержавних та міських заходів.

Безперебійно працюватимуть травмпункти та пункти невідкладної медичної допомоги для дорослого та дитячого населення.

Крім того, буде забезпечено чергування лікарів (терапевта, педіатра, акушер-гінеколога, хірурга, стоматолога) та роботу маніпуляційних кабінетів для надання невідкладної медичної допомоги в амбулаторно-поліклінічних закладах, повідомляє прес-служба КМДА.

Прийом громадян в лікувально-профілактичних закладах та надання медичної допомоги здійснюватиметься незалежно від місця реєстрації та проживання громадян.

Під час зимових свят лікувально-профілактичні заклади, які надають стаціонарну та амбулаторно-поліклінічну допомогу працюватимуть за таким графіком: 1 січня - святковий день; 2 січня - вихідний день, або за графіком суботи; 3 січня - вихідний день;  4 - 5 січня - робочий день; 6 січня - робочий, передсвятковий  день; 7 січня - святковий день.

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ