Черновецькому пропонують сходити на екскурсію на Троєщину


Керівник Шевченківського району столиці Віктор Пилипишин пропонує провести для мера Києва Леоніда Черновецького та його оточення примусову екскурсію по засніжених дорогах з центру на Троєщину. 

За словами районного голови, можливо, хоча б тоді вони відчують, як живуть звичайні люди і зроблять відповідні висновки, повідомляє ЛігаБізнесінформ.

"А Київрада, президент і Кабмін мають перевірити на профпридатність тих міських посадових осіб, які відповідають за підготовку комунального господарства, в тому числі і доріг, до зими. За результатами, таких людей треба звільняти. І в першу чергу це стосується київського мера ", - зазначив Пилипишин.

Поліітик також підкреслив, що снігоприбиральна техніка не працювала на київських вулицях тому, що мер столиці і його оточення "остаточно пересіли на гелікоптери та літаки". 

Як відомо, в остінні дні на дорогах столиці виникли величезні пробки, кияни були змушені добиратися додому і на роботу протягом декількох годин.

Водночас, керівництво міста запевняє, що снігоприбаральна техніка працює цілодобово, а київські дороги щедро посипають сіллю.
powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ