"Київавтодор": снігоочисна техніка працює цілодобово


Керівництво комунальної корпорації "Київавтодор" заявляє, що вся спеціальна дорожня техніка міста (снігоочищувачі, солерозкудувачі, навантажувачі посипальних матеріалів, снігонавантажувачі,  трактори з очисним обладнанням) працюють у цілодобовому режимі.

Про це йдеться в повідомленні "Київавтодору".

"Усі 298 машин корпорації вже працюють на дорогах столиці. 80 із них оснащені солерозкидувальним обладнанням "SCHMІDT". Ці машини мають спеціальні бортові комп'ютери, які дозволяють дозувати реагенти автоматично. Комп'ютер враховує не лише погодні умови, а й швидкість руху автомобілів і, в залежності від цього, дозує сіль у діапазоні від 5 до 40 грамів на квадратний метр", йдеться в повідомленні.

Окрім того, цілодобову вахту несуть спеціальні бригади працівників КК "Київавтодор". Вони забезпечені всім необхідним для термінової ліквідації снігових заметів та ожеледиці, повідомляє прес-служба КМДА.

Додатково розчищають майданчики на зупинках громадського транспорту ще 116-140 дорожніх працівників.

Наразі підприємствами корпорації заготовлено 30 тисяч тон спеціального протиожеледного реагенту - технічної солі. З початку зими для обробки проїзної частини і тротуарів вже використано понад 2 тисячі тонн технічної солі та 450 тонн фрікційних матеріалів.

Тільки з початку снігопаду 17 грудня службами КК "Київавтодор" використано 1 тисячу 600 тонн технічної солі.

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ