Черновецький хоче створити 36-е управління КМДА?


Столична влада ініціює створення чергового - тридцять шостого - головного управління КМДА. Проект рішення "Про створення Головного управління правової політики виконавчого органу КМДА" внесено у порядок денний пленарного засідання Київради, яке відбудеться 24 грудня.

Метою створення нового управління є "вдосконалення структури КМДА та здійснення більш ефективної діяльності в сфері правової політики", а основними завданнями управління стане "сприяння діяльності судів, прокуратури та інших органів юстиції", повідомляє прес-служба БЮТ.

За словами заступника голови фракції БЮТ Юрія Дмитрука, таке рішення виглядає більш ніж дивним, адже лише на минулій сесії Київради депутати прийняли рішення про скорочення на 439 осіб чисельності чиновників КМДА.

"Минуло 2 тижні, і чисельність КМДА знову збільшується", - сказав депутат, додавши, що це повністю суперечить постанові Кабміну, яка вимагає скоротити штат чиновників.

Крім того, за словами Дмитрука, на найближчу сесію Київради також винесений проект рішення щодо створення чергового комунального підприємства "Київський міський центр розвитку рибного господарства".

"Для його статутного фонду з бюджету Києва має бути виділено 140 тисяч гривень. Невже в Дніпрі біля Києва стільки риби, що місту потрібне спеціальне комунальне підприємство?" - пожартував Дмитрук.

Він додав, що майже на кожну сесії Київради чиновники КМДА створюють нові комунальні підприємства та управління, "але від цього ситуація у Києві не покращується".

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ