Благодійний ярмарок " Подарунок від Св. Миколая"



Фото zymnavoda.org.ua
17 грудня у столиці відбудеться Благодійний дитячий книжковий ярмарок "Подарунок від Святого Миколая".

Програмою заходу передбачено розваги для дітей - конкурс дитячого малюнку, вікторини; читання з відомими особистостями: письменниками, акторами, співаками; майстер-класи народних майстрів та інше, повідомляє один з організаторів ярмарку ДП "Український дім".

На виставці-ярмарку свою продукцію представлять близько 50 відомих українських книговидавництв, серед яких "А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА", "Фоліо", "Махаон", "Країна мрій", "Мистецтво", "Казка", "Грані-Т", "Старого Лева", "Розумна дитина", "Аверс" та ін.

З метою популяризації українського книговидавництва в рамках виставки-ярмарку будуть проводитися презентації нових книжок та автограф-сесії відомих українських письменників.

Крім того, під час книжкового ярмарку відбудеться збір книг для вихованців шкіл-інтернатів з різних регіонів України під гаслом: "Придбай книжку - подаруй свято дітям, позбавленим батьківської турботи!".

Книжки, зібрані учасниками і відвідувачами книжкової ярмарки, будуть передані дітям - мешканцям шкіл-інтернатів Дніпропетровської, Кіровоградської, Харківської областей.

19 грудня пройде Благодійний проект "Святому Миколаю пісню співаємо" в рамках якого відбудеться дитяча фольклорно-розважальна програма і святковий концерт "Діти-дітям!" для дітей з малозабезпечених, неповних і багатодітних сімей Києва та Київської області за участю президента Віктора Ющенка.

Виставка-ярмарок триватиме до 20 грудня в "Українському домі", що на вул. Хрещатик, 2.

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ