У Києві спіймали впливового злодія в законі


Працівники Головного управління по боротьбі з організованою злочинністю МВС у Києві затримали впливового "злодія в законі", відомого у кримінальних колах як "Рамаз Кутаїський", уродженця міста Багдад Республіки Грузія.

Із "Рамазом" був затриманий його помічник, який забезпечував "таємний спосіб" життя "злодія в законі", домовлявся про зустрічі, контролював діяльність підпорядкованих злочинних груп, повідомляє УНІАН з посиланням на прес-службу ГУБОЗ.

На території України "Рамаз Кутаїський" намагався активно впливати на криміногенну ситуацію.

Він разом з іншими кримінальними авторитетами брав участь у "злодійських збіговиськах", створив злочинні групи, які спеціалізувалися на майнових та автомобільних крадіжках.

У 2008 році "Рамаз Кутаїський" вів активний "злодійський" спосіб життя на території Росії - був "смотрящим" по Ростовській області.

У березні цього року його затримали працівники УБОЗ РФ і депортували до Грузії через Україну, але туди він не долетів, втікши з літака в Україні і перебував у Києві.

"Рамаз" разом зі своїм поплічником затриманий за крадіжки, підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збуті, використання підроблених документів, законне придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ