Столична влада шукає студентів для роботи в мерії


У середу в Національному університеті імені Тараса Шевченка було відкрите третє офіційне представництво програми з працевлаштування студентів та випускників за підтримки КМДА.

Нині програми "GPS" ("Generation of prospective students", або "Генерація перспективних студентів") вже працюють у Київському національному авіаційному університеті та Київському національному економічному університеті ім. В. Гетьмана.

Вони користуються надзвичайним попитом у студентів, повідомляє прес-служба КМДА.

Лише за два останні місяці до представництв програми звернулося понад 500 студентів, а 170 із них вже працюють у структурних підрозділах КМДА. Загалом база анкет програми налічує понад 3 тисячі 500 кандидатів.

"Для столичної влади дуже важливо помітити талановитих студентів і допомогти їм працевлаштуватися. Ми поставили перед собою завдання відкрити такі представництва практично у всіх університетах міста", - розповів заступник голови КМДА Віталій Журавський.

Він повідомив, що наступного року представництва програми "GPS" відкриються ще у "Київському політехнічному інституті, Київський національний університет будівництва і архітектури та "Києво-Могилянській академії". 

Крім того, у середу кращі представники студентства отримали стипендії та премії міського голови з нагоди міжнародного Дня студента.

Зокрема, 150 студентів отримали стипендії у розмірі 300 гривень, які виплачуватимуться щомісяця протягом року, 60 студентів отримали одноразові премії у розмірі 1275 гривень.

Також 25 студентів отримали подяки київського міського голови.

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ