Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/4b28f509c1c9b/
Українська правда
Київ

БЮТ вигадав, як вгамувати бюджетні апетити Черновецького

16.12.2009  15:56

Київську міську державну адміністрацію зобов'язали узгоджувати всі дії щодо формування тимчасового розпису у міжбюджетний період з постійною комісією Київради з питань бюджету та соціально-економічного розвитку.

Таку пропозицію підтримала постійна комісія Київради з питань бюджету, повідомляє прес-служба фракції БЮТ.

Обговорюючи проект рішення "Про заходи щодо забезпечення виконання бюджету міста Києва у 2010 році" бютівець Сергій Мельник запропонував, щоб бюджетна комісія взяла на себе контроль над використанням доходів столиці.

"Сподіваюсь, це внесе бодай якусь прозорість у дії "молодої команди" чинного мера Леоніда Черновецького при розподілі столичних фінансів", - сказав Мельник.

Він нагадав, що Бюджетним кодексом передбачено, що головними розпорядниками бюджетних коштів є, зокрема, керівники місцевих державних адміністрацій.

Так званий "тимчасовий" бюджет передбачає планування витрат з міського бюджету до затвердження Київрадою бюджету та програми соціально-економічного розвитку Києва на 2010 рік.

У цей період КМДА здійснюватиме щомісячно витрати в межах 1/12 обсягу видатків бюджету столиці 2009 року.

За словами Мельника, для забезпечення своєчасного фінансування видатків тимчасовий розпис повинен бути затверджений не пізніше 31 грудня 2009 року.

"Українська правда. Київ"

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.