Новий рік у чиновників: Кличко поїде в Диснейленд, а Голубченко вип'є пляшку


До Нового року лишилося 2 тижні, але не всі столичні чиновники визначилися, як його святкуватимуть.

Так, секретар Київради Олесь Довгий нині готується до останньої у цьому році сесії, і тільки після того, як проведе її, подумає про Новий рік, пише "Газета по-київськи".

Заступник голови КМДА з питань Євро-2012 Євгеній Червоненко теж не думає про новий рік - адже до того він святкуватиме 50-річний ювілей, тож нині займається підготовкою дло дня народження.

Однак, як з'ясувало видання, не всім вдасться відпочити на новий рік. Наприклад, перший заступник мера Анатолій Голубченко заявляє, що його й у святкову ніч не відпустить робота.

"Привітаю киян зі сцени на Майдані, вип'ю пляшку шампанського і піду додому спати. Це раніше я любив музику, танці, веселощі, а зараз хочу відпочити", - сказав Голубченко.

Інші заступники мера  визначилися з Новим роком. Так, заступник "з озеленення" Ігор Добруцький проведе новорічну ніч з родиною - він з дружиною і трьома синами запросили друзів на дачу.

За словами Добруцького, у їхній сім'ї завжди заздалегідь складають сценарії свят, тож гулянка обіцяє бути веселою.

"Земельний" заступник голови КМДА Олександр Луцький також буде з родиною у розширеному складі: дружиною, двома дочками, папою, дядьком, тещею.

"Кажуть,  як зустрінеш Новий рік - так його і проведеш. А я хочу провести його з родиною, щоб усі були здорові в наступаючому році", - сказав Луцький.

Водночас голова однойменної фракції у Київраді Віталій Кличко махне на новий рік закордон - він обіцяв дітям повезти їх у Диснейленд.  

"Головна традиція - зустрічати Новий рік усією родиною за великим столом. Дітей на свята я повезу в Диснейленд, вони дуже цього чекають. Ще обіцяв старшому синові поїздку на мис Канаверал, у космічний павільйон NASA. Кілька років назад я там побував - дотепер море вражень. Хто не мріє хоч на мить стати космонавтом, примірити скафандр, спробувати їжу в тюбиках, відчути невагомість", - сказав Кличко.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ