"Київенерго" обіцяє не морозити столицю



Фото з сайту club.foto.ru
АК "Київенерго" попереджена про циклон, який наблизився до України та готова до снігопадів та посилення морозів.

Про це заявив технічний директор АК "Київенерго" Олександр Зайцев, повідомляє прес-служба "Київенерго".

"Із приходом морозів нам довелося запросити у газопостачальних компаній збільшення об'ємів подачі палива на теплоджерела "Київенерго". Оскільки дійшли порозуміння і не маємо проблем із отриманням палива, то температуру теплоносія наразі підвищено", - сказав Зайцев.

За його словами, наразі температура теплоносія на виході з ТЕЦ та станцій теплопостачання енергокомпанії складає 92 0 С, що відповідає температурному графіку.

"Рівень подачі газу сьогодні є достатнім для того щоб теплоджерела компанії надавали теплову енергію споживачам в межах норми", - наголосив Зайцев.

Водночас, за його словами, причинами недогріву осель є неякісна підготовка внутрішньобудинкових систем центрального опалення, що в межах компетенції житлових організацій.

"Наразі все обладнання теплового сектору "Київенерго" працює стабільно. Залишається проблема із купівлею мазуту для створення стратегічного запасу палива на ТЕЦ "Київенерго". Як відомо вартість цього палива є надвисокою на ринку, що є економічно недоцільним для збиткової теплоенергетики. Але сподіваюся що найближчим часом це питання буде вирішено", - заявив Зайцев.

"Українська правда. Київ"
 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ