Зоопарк витратить півмільйона на збір сміття


Київський зоопарк 26 листопада провів тендер на закупівлю послуг з впровадження програми роздільного збору твердих побутових відходів.

Загалом зоопарк витратить на сміттєві програми більше півмільйона гривень, пише "Київ.proUA.com" з посиланням на Міністерство економіки.

Переможцями тендеру стали ТОВ "Український НДІ з розробки та впровадження комунальних програм та проектів" та ГО "Молодіжний екологічний центр" Дніпровського району.

Ці компанії повинні впровадити комплексну інформаційно-просвітницьку програму, спрямовану на популяризацію роздільного збору твердих побутових відходів серед загальноосвітніх навчальних закладів. Коштуватиме вона 200 тисяч гривень.

Крім того, компанії мусять розробити проекти, спрямовані на запровадження системи роздільного збору твердих побутових відходів (150 тисяч гривень).

Водночас перможнці тендеру мають забезпечити постійне інформування мешканців міста щодо впровадження роздільного збору сміття (200 тисяч гривень).

Разом з тим, 26 листопада ГО "Молодіжний екологічний центр" Дніпровського району" став переможцем ще одного тендеру зоопарку - на створення науково-просвітницької експозиції "Екологічна стежка" у  Шулявській балці на території Київського зоопарку.

Вартість робіт склала 170 тисяч гривень.
ЧИТАЙ ТАКОЖ
powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ