Столична міліція викрила підпільний склад контрафактних дисків


Працівники відділу державної служби боротьби з економічною злочинністю Солом’янського райуправління київської міліції знешкодили підпільний склад контрафактних дисків.

Склад знаходився у підвалі одного з житлових будинків столиці, повідомляє відділ зв’язків з громадськістю ГУ МВС.

Там зберігались різноманітні лазерні диски, поліграфічні обкладинки та фальсифіковані марки, а також коробки з готовою до продажу продукцією в оптово-роздрібній мережі.

Як вдалося встановити правоохоронцям, контрафактна продукція ввозилася з території сусідньої держави.

Усього на складі вилучено 145 тисяч контрафактних дисків разом з поліграфічними обкладинками до них, на загальну суму понад 1,5 мільйона гривень, а також фальсифіковані контрольні марки без нанесеної на них інформації про примірники дисків в кількості 10 тисяч 870 штук.

Крім того, правоохоронці вилучили обладнання (системні блоки та принтери), за допомогою якого здійснювалося нанесення інформації на фальсифіковані контрольні марки.

Також в ході огляду цього підвального приміщення, правоохоронці вилучили матриці та диски-макети з записами примірників аудіо-візуальних творів та фонограм, що використовувалися для виготовлення контрафактної продукції, накладні на відправку продукції автотранспортом територією України та інші документи, які підтверджують згадану злочинну діяльність.

Наразі приймається рішення щодо притягнення винних до відповідальності згідно існуючого законодавства. 

"Українська правда. Київ"


powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ