Новорічна програма для мешканців столиці


Під час новорічно-різдвяних канікул на киян та гостей столиці чекає цікава святково-розважальна програма.

Зокрема, розроблено графік встановлення головної новорічної ялинки, повідомили в Головному управлінні культури та мистецтв КМДА.

Так, навколо ялинки встановлять нове художньо-декоративне оформлення. Повністю буде замінена світлодіодна кольорова гама новорічного дерева, де переважатиме фіолетовий колір.

Крім того, "блимаючі" ліхтарики замінять на нові більш яскраві та доповнять гірляндами, різнокольоровими пластиковими кульками, сніжинками, півсферами, кубами та іграшковими тиграми.

19 грудня на Майдані Незалежності відбудеться свято засвічення ялинки "Ялинко новорічна, засвітись вогнями!”.

До свята засвічення ялинки сформовано яскраву концертну програму, до якої увійшли виступи майстрів мистецтв та художніх фольклорних колективів, а також популярних вітчизняних виконавців.

Засвічуватимуть ялинку перші особи держави та міста. Завершиться свято 20-хвилинним святковим феєрверком.

За інформацією Головного управління культури та мистецтв, святкові новорічні та різдвяні заходи відбудуться не лише у центрі столиці.

Традиційно у 10 районах міста відбудуться театралізовані свята засвічення районної новорічної ялинки за участю керівників районів, представників трудових колективів, громадськості, а також майстрів мистецтв, фольклорних аматорських колективів.

У всіх районах відбудуться також новорічно-різдвяні заходи в установах культури, освіти, клубах, кінотеатрах, бібліотеках, школах естетичного виховання.

Це новорічні ранки, вечори відпочинку і новорічні карнавали, змагання, конкурси, фестивалі, художні виставки, концертні програми, дискотеки, засідання у молодіжних вітальнях тощо.

З 19 грудня відбудуться новорічно-різдвяні вистави для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей-інвалідів, дітей з малозабезпечених і багатодітних сімей, дітей, талановитих і обдарованих дітей та вихованців шкіл-інтернатів та інших.

Крім того, як відомо, на Майдані Незалежності з 5 грудня розпочала свою роботу тимчасова льодова ковзанка. Працювати вона буде щоденно з 8.00 до 23.45 до 15 березня 2010 року.

"Українська правда. Київ"
powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ