Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/4b226729e7e69/
Українська правда
Київ

Депутати вимагають повернути дитсадок "Орлятко" району

11.12.2009  16:45

Депутати Печерської райради та члени батьківського комітету занепокоєні рішенням про продаж дитсадок  № 1 "Орлятко" і вимагають його повернення у власність району.

Про це заявив депутат Печерської райради Леонід Ємець, повідомляє прес-служба депутата.   

За його словами, тільки таким чином можна буде захистити найстарший дитячий садок міста від знищення. 

"Прокуратура наклала протест на рішення про включення дитячого садка № 1 до міської програми приватизації. Проте цей протест може залишитися без реакції, оскільки його має задовольнити сесія Київради. У зв'язку з перенесенням засідання Київради з 17 на 24 грудня у нас взагалі немає впевненості, що таке рішення буде ухвалене", - зазначив депутат. 

Він запевнив, що депутати Печерської райради, батьківський комітет та мешканці готові вимагати під стінами мерії задоволення протесту прокурора та скасування рішення про включення дитячого садка до програми приватизації.  

"У свою чергу, не чекаючи на рішення Київради, депутати Печерської райради мають намір повернути дитячий садок у власність району. Подібне рішення буде розглянуте вже на найближчому засіданні сесії райради", - сказав Ємець. 

Як відомо, 17 вересня 2009 року Київрада ухвалила рішення про внесення змін у Програму приватизації комунального майна територіальної громади Києва,  згідно з яким дитячий садок "Орлятко" був виставлений на продаж як "нежитлова споруда".

"Українська правда. Київ"

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.