Басс: у столичних парках будуть вандалостійкі лави та урни


До кінця грудня 75 київських парків та скверів обладнають новими вандалостійкими парковими комплектами - лавами та урнами для сміття.

Про це заявив перший заступник голови КМДА Денис Басс, повідомляє прес-служба мерії.

За його словами, всього цього року таких комплектів мають встановити 1123.

"Нові вандалостійкі лави та урни для сміття почнуть встановлювати вже цього тижня. Протягом наступного року такими комплектами обладнають усі парки, сквери та зелені зони Києва. Адже вандалостійкі лави та урни для сміття не лише зручні у використанні, - вони і прослужать довше, і бюджетні кошти дозволять зекономити", - сказав Басс.

За його словами, нові лави набагато міцніші за своїх попередників, оскільки їх виготовляють із залізним каркасом, дерев'яні палі для сидіння роблять товстішими, а при встановленні лави не просто вкопують у грунт, а бетонують.

"Звичайно, у закупці вандалостійка лава трохи дорожча. Вона коштує близько 1900 гривень, тоді як звичайну можна купити за 1500 гривень. Проте набагато дешевше буде один раз встановити вандалостійкий парковий комплект, аніж по кілька разів на рік ремонтувати або замінювати поламаний та вкрадений звичайний", - зазначив перший заступник голови КМДА.

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ