Метро на Теремки не будується через Тимошенко?


Партія регіонів заявляє, що готові на 90% станції метро "Деміївська", "Голосіївська" і "Васильківська" у сторону житлового масиву Теремки не добудовуються з вини прем'єра Юлії Тимошенко.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби ПР.

"Майже рік станції чекають грошей для завершення будівництва. Однак Юлія Тимошенко не фінансує цей об'єкт, як того вимагає закон про бюджет на 2009 рік. Якщо раніше кияни ще могли сподіватися, що хоча б у грудні прем'єр-міністр нарешті підтвердить полум'яні обіцянки реальними справами, то зараз надія станула", йдеться в повідомленні.

Депутати ПР нагадали, що Тимошенко спрямувала частину грошей зі стабфонду, які мали піти на будівництво метро, на завершення будівництва Меморіального комплексу пам'яті жертв голодоморів.

"Не заперечуючи необхідності віддати шану пам'яті жертвам трагедії, звертаємо увагу уряду, що зведення таких споруджень повинне здійснюватися не зі Стабілізаційного фонду", йдеться в повідомленні.

Депутати наголошують, що необхідно враховувати і сьогоднішні потреби людей, і план підготовки столиці до проведення фінальної частини Євро-2012.

"В іншому разі не тільки транспортні проблеми Києва будуть законсервовані, але і столиця може одержати ще один недобудований об'єкт високої екологічної небезпеки. Не говорячи вже про те, що висококласні фахівці "Метробуду" та інституту "Київметротунельпроекту" ризикують залишитися без роботи", йдеться в повідомленні ПР.

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ