Черновецький скасував річні проїзні



Фото з сайту КМДА
Розпорядженням Київської міської державної адміністрації від 12 листопада 2009 року  встановлено тарифи на перевезення пасажирів і вартість проїзних квитків у міському пасажирському транспорті, який працює у звичайному режимі руху. 

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Київського метрополітену.

Згідно з розпорядженням, тариф на перевезення пасажирів у метро складає 1,7 гривні за одну поїздку; вартість одного проїзного квитка на місяць становить 95 гривень, на другу половину місяця -  48 гривень.

Вартість проїзних  для студентів вищих навчальних закладів та учнів професійно-технічних навчальних закладів денної форми навчання становить 48 гривень. 

Проїзний квиток на місяць на два види транспорту, один з яких - метрополітен коштує 150 гривень, на чотири види транспорту, один з яких  метрополітен -  230 гривень. 

Заставна вартість пластикової безконтактної картки складає 7 гривень.

У проїзних квитках на термін дії кількість поїздок не обмежується.   

Кількість поїздок, яка може бути придбана на пластикову безконтактну картку, не може перевищувати 50 одиниць. 

Проїзд пільгових категорій громадян здійснюється відповідно до вимог чинного законодавства. 

У зв'язку  з уведенням в дію розпорядження від 12 листопада 2009 року втратило чинність розпорядження КМДА від 28 січня 2009 про встановлення тарифів на перевезення пасажирів і вартості проїзних квитків у міському пасажирському транспорті.

Розпорядження набуло чинності з дня дня опублікування - 10 грудня.

Як відомо, річні проїзні квитки на метро мали надійти у продаж у грудні і діяти з 1 січня до 31 грудня 2010 року, але у новому розпорядженні їх немає, як немає і проїзних на квартал.

Керівництво Антимонопольного комітету обіцяло киянам до нового року добитися зниження цін на проїзні в метро.

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ