Черновецький завойовує Крим. Старою доброю гречкою



Фото УНІАН
Блок Черновецького готується роздавати пайки перед місцевими виборами в Автономній республіці Крим.

У листопаді жителі райцентру Чорноморське в Криму знайшли у своїх поштових скриньках дивні повідомлення з бланком заяви про включення до Єдиного реєстру одержувачів пайків громадської приймальні Блоку Черновецького по Чорноморському районі.

У цій заяві потрібно указати свої особисті дані, адресу, домашній телефон, номер паспорта та ідентифікаційний код, віднести папірець у приймальню за вказаною в бланку адресою і чекати, коли прийде гречка, пише "Газета по-київськи".

За півроку, що залишилися до місцевих кримських виборів, які повинні пройти 30 травня, такими методами електорат можна обробити дуже якісно, відзначає газета.

Особливо, якщо врахувати доходи кримського населення, які в десятки разів нижчі від столичних.

Свої корені Блоку Черновецького вдалося пустити у Феодосії, Джанкої, у селищах Нижньогірське, Радянське і Чорноморське.

Столичний мер, припускає видання, так серйозно взявся за Крим через курортну землю та отримання  депутатських мандатів у місцевих радах.

Як відомо, це не перша спроба завоювання регіонів столичним градоначальником. Раніше у Дніпропетровську з'явилися бігборди з Черновецьким, Сєвєродонецьк отримав від імені столичного мера списаний тролейбус...

До того ж раніше мер Києва заявляв, що братиме участь у президентських виборах 2010 року, але потім передумав. За словами мера, щоб змагатися за президентське крісло, треба мати хорошу і сильну фракцію в парламенті, а це неможливо без підтримки регіонів.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ