"Київпастранс" не хоче виконувати рішення Тимошенко


На сьогодні немає необхідності призупиняти реконструкцію швидкісного трамваю у Києві, а інформація, оприлюднена головою міжвідомчої робочої групи з перевірки лінії швидкісного трамваю Олександром Мазурчаком не відповідає дійсності.

Про це у середу ввечері заявив гендиректор "Київпастранс" Микола Ламбуцький, повідомляє прес-служба КМДА.

"Сьогодні нема підстав навіть говорити про те, щоб призупиняти реконструкцію", - сказав він, зауваживши, що нічим іншим, як політичною грою назвати ці заяви не може.

"Некоректно критикувати незавершене будівництво. Є технологічний процес, і ми його дотримуємося. Так, наприклад, нам закидають, що не зварено 13 км рейок. Вони і не мають бути вже зварені - вони зараз викладені, потім будуть вирівнюватись і лише після цього зварюватись", - сказав Ламбуцький.

Він додав, що "саме так робиться за технічними вимогами".

"Теж саме й з технічними вимогами ВАТ "Київводоканал" - звичайно ж, всі вони будуть виконані, будуть виконані вимоги всіх служб", - пояснив гендиректор "Київпастранс".

Що стосується заяви про марно витрачені 4 мільйони гривень, то Ламбуцький зазначив, що є певні проблеми з невчасним постачанням матеріалів, та вони зараз вирішуються у судовому порядку, і ці кошти будуть повернуті місту.

За словами пана Ламбуцького, технічні вимоги щодо будівництва колії виконуються і тепер, завдяки тому, що повністю їх витримано, трамвай буде менш шумним, більш швидкісним, а колії прослужать довший термін.

Крім того, на закінчення будівництва лінії швидкісного трамваю, потрібно близько 30 мільйонів гривень цього року та 94 мільйони гривень наступного, сказав Ламбуцький.

"Цифра у 200 мільйонів гривень не відповідає дійсності, і ми можемо надати всі документи, що це підтверджують. Крім того, ми можемо довести що й інша інформація Олександра Мазурчака, щодо застосування неякісних матеріалів, не відповідає дійсності", - зазначив гендиректор "Київпастранс".

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ